Wrap med kjøttboller og hummus
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kjøttdeig av svin er sunt, godt og magert. Smaksatt med litt ekstra krydder blir disse kjøttbollene svinaktig gode.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kjøttdeig av svin -
0,5 stk. finhakket rødløk -
3 ts tandoorikrydder -
2 ss hakket frisk koriander -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss nøytral olje til steking -
4 stk. hvetetortilla -
1 pk ruccula
Tomatsalat:
-
1 beger rød cherrytomat -
1 ss nøytral olje -
2 ss frisk koriander -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper
Hummus:
-
1 boks hermetiske kikerter ( à 380 g) -
1 båt grovhakket hvitløk -
1 ts sesamolje -
saften av
0,5 stk. lime -
ca.
1 dl nøytral olje
Slik gjør du
Server saftige kjøttboller i tortillalefser med tomatsalat, ruccola og hummus.