Bakt brie med honningglaserte nøtter
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Deilig, lun brie pakket inn i sprø filodeig, og toppet med honningglaserte nøtter. Denne forsvinner fort fra tapasbordet, særlig om serverer den sammen med et godt brød eller kjeks. Skal du ha den til juletapas er det også kjempegodt med pepperkaker!
Ingredienser
porsjoner
-
10 stk. ark med filodeig -
50 g smeltet smør -
250 g brie
Honningglaserte nøtter:
-
40 g mandler -
40 g valnøttkjerner -
1 stk. vaniljestang -
3 ss honning -
1 stk. stjerneanis -
1 stk. hel kanel -
20 g tørkede tranebær -
20 g grovhakket tørket aprikos
Slik gjør du
Server varm brie med et godt brød eller kjeks. Også veldig godt med pepperkaker!
På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.
På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.