Biff Stroganoff
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g biffkjøtt i strimler -
1,5 stk. finhakket løk -
2 ss smør til bruning -
200 g frisk sjampinjong i båter -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss tomatpuré -
1 dl kjøttkraft (1 dl vann og en buljongterning) -
2 dl crème fraîche orginal, 35 %
Til servering:
-
8 skiver sylteagurk i strimler -
8 skiver syltede rødbeter i strimler
Slik gjør du
Server gjerne Biff Stroganoff med strimlet sylteagurk og rødbeter. Potetmos, ris, salat eller en klatt med rømme smaker også godt til.