Biffsauté

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sauté er egentlig bare et finere navn på gryterett. Forskjellen er at i en sauté bruker vi mørt kjøtt som ikke skal koke i timesvis, bare brunes i panna og trekke ferdig i en god saus. Eksklusiv hurtigmat, altså! I vår biffsauté er det biter av oksefilet og raust med deilige grønnsaker. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt av indrefilet, ytrefilet eller entrecôte
  • 2 ss smør
  • 2 stk. gul eller grønn squash
  • 1 stk. rødløk
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 dl rødvin
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss maisenna
  • 200 g aspargesbønner

Slik gjør du

Server sautéen med en god potetmos, stekte poteter eller ris.

bar