Blåbærpai

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Ingredienser

12  porsjoner
  • 2,5 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 2 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 5 dl blåbær friske eller frosne
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss potetmel

Slik gjør du

Vaniljeis eller vaniljesaus smaker godt til.

bar

Bruker du fryste bær, så la dem tine på litt tørkepapir først. Da blir resultatet best.