Bønnegryte med entrecôte
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne bønnegryten er å anse som en variant av chili con carne. Massevis av smak og med et fint anslag av chili. Perfekt mat om høsten og vinteren når kulden regjerer utenfor vinduene.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g entrecôte av storfe -
1 stk. finhakket løk -
2 ss nøytral olje til steking -
2 ss tomatpuré -
2 båter finhakket hvitløk -
2 stk. gulrot i terninger -
2 stk. rød paprika i biter -
2 stk. finhakket rød chili -
2 ts malt spisskummen -
2 ts malt koriander -
0,5 ts chilipulver -
2 bokser hermetiske tomater (à 400 g) -
2 bokser hermetiske kidneybønner -
0,5 potte hakket frisk basilikum -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server bønnegryten med ferskt brød og en klatt rømme eller yoghurt.