Brisket med syltede grønnsaker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Hel brisket er sjefen av BBQ, et saftig og mørt stykke kjøtt med masse smak! Brisket kan smokes på grillen, eller stekes i ovnen. Server med syltet rødløk, pickles, syltet jalapeños og andre syrlige go'saker.
Ingredienser
porsjoner
Brisket:
-
1 stk. brisket , 4-6 kg -
30 g salt -
30 g kvernet pepper -
2 dl eplejuice til spraying -
2 dl eplecidereddik til spraying
Tilbehør:
-
300 g syltet rødløk -
300 g syltet jalapeño -
300 g hel sylteagurk -
150 g grov sennep
Slik gjør du
Brisket på grillen trenger tid. Start gjerne tidlig om morgenen om du skal ha kjøttet klart til en sen middag. Se innom kjøttet ofte, og spray regelmessig for å holde fuktigheten oppe.