Ceviche av kveite med habanero-majones

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ceviche med råmarinert kveite er veldig godt, spesielt når marinaden er laget av epler, agurk og sitrus. Server som forrett med en sterk habanero-majones og friske urter som koriander og mynte.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kveitefilet
  • 2 ts salt

Eple- og sitrusmarinade:

  • 1 stk. sitron
  • 2 stk. lime
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. jalapeño
  • 1 stk. vårløk

Habanero-majones:

  • 3 dl majones
  • 1 ts chipotle chilipulver
  • 0,5 stk. gul habanero

Til servering:

  • 8 blader hjertesalat
  • 50 g wasabinøtter
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss frisk mynte

Slik gjør du