Ceviche av kveite med habanero-majones
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Ceviche med råmarinert kveite er veldig godt, spesielt når marinaden er laget av epler, agurk og sitrus. Server som forrett med en sterk habanero-majones og friske urter som koriander og mynte.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g kveitefilet -
2 ts salt
Eple- og sitrusmarinade:
-
1 stk. sitron -
2 stk. lime -
2 stk. grønt eple -
1 ss revet frisk ingefær -
1 stk. grønn paprika -
1 stk. agurk -
0,5 stk. jalapeño -
1 stk. vårløk
Habanero-majones:
-
3 dl majones -
1 ts chipotle chilipulver -
0,5 stk. gul habanero
Til servering:
-
8 blader hjertesalat -
50 g wasabinøtter -
2 ss frisk koriander -
2 ss frisk mynte