Chilenske kyllingspyd
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Spennende kyllingspyd inspirert av det chilenske kjøkken! Pebre og polenta er friskt og godt tilbehør som passer utmerket til marinert og grillet kylling.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet
Marinade:
-
saft av
2 stk. appelsin -
saft av
1 stk. sitron -
1 båt finhakket hvitløk -
0,5 ts tørket oregano -
0,5 ts malt spisskummen -
0,25 ts malt nellik -
0,25 ts malt kanel -
1 ts salt -
0,25 ts pepper
Pebre:
-
5 ss olivenolje -
2,5 ss hvitvinseddik -
4 ss vann -
6 ss finhakket frisk koriander -
1 stk. hakket sjalottløk -
0,5 stk. finhakket rød chili -
1 båt finhakket hvitløk -
0,5 ts salt
Polenta:
-
50 g smør i terninger -
2 ss revet parmesan -
5 dl vann -
1 dl polenta