Chips med løyrom
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Chips med løyrom har blitt en klassiker på vennemiddager, julebord eller som helgesnacks. Vi har laget en variant med sprø, friterte potetlefser, toppet med syrlig rømme og en raus mengde løyrom. Her kan du også bruke kaviar eller rogn.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. potetlefse -
3 dl frityrolje -
0,5 stk. rødløk -
2 ts finhakket frisk gressløk -
2 dl seterrømme -
150 g løyrom , rogn eller kaviar -
1 ts revet sitronskall
Slik gjør du
Server potetchips med rømme og løyrom med en gang, så ikke chipsen blir myk.
På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.
På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.