Chips med løyrom

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Chips med løyrom har blitt en klassiker på vennemiddager, julebord eller som helgesnacks. Vi har laget en variant med sprø, friterte potetlefser, toppet med syrlig rømme og en raus mengde løyrom. Her kan du også bruke kaviar eller rogn. 

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. potetlefse
  • 3 dl frityrolje
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ts finhakket frisk gressløk
  • 2 dl seterrømme
  • 150 g løyrom , rogn eller kaviar
  • 1 ts revet sitronskall

Slik gjør du

Server potetchips med rømme og løyrom med en gang, så ikke chipsen blir myk. 

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

bar

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter.