Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Couscous- og gresskarsalat servert med helstekt indrefilet av svin er en salat som er skapt for å deles. Lag den til deg selv og en du er glad i, eller sett den på tapasbordet. Salaten smaker like godt varm som kald. 

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g indrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , til pensling
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)

Couscous- og gresskarsalat:

  • 2 dl couscous
  • 200 g gresskar
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 stk. granateple , renset
  • 50 g grovhakkede
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Anrett fylte salatblad på fat sammen med skiver av saftig svinefilet.