Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Couscous- og gresskarsalat servert med helstekt indrefilet av svin er en salat som er skapt for å deles. Lag den til deg selv og en du er glad i, eller sett den på tapasbordet. Salaten smaker like godt varm som kald.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g indrefilet av svin -
1 ss nøytral olje , til pensling -
1 ss finhakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 stk. sikorisalat (endivie)
Couscous- og gresskarsalat:
-
2 dl couscous -
200 g gresskar -
1 ss nøytral olje , til steking -
0,5 ts chilipulver -
1 stk. granateple , renset -
50 g grovhakkede -
saft av
0,5 stk. sitron -
2 ss finhakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Anrett fylte salatblad på fat sammen med skiver av saftig svinefilet.