Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kantareller
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne pizzaen krever litt planlegging, men lite arbeid. Pizzadeigen lager du kvelden før pizzaen skal på bordet. Resultatet: en utrolig sprø og god pizzabunn som toppes med smakfullt reinsdyrkjøtt, sprøtt bacon og herlige kantareller!
Ingredienser
4 porsjoner
Eltefri pizzadeig:
-
500 g hvetemel -
0,25 ts tørrgjær -
1,5 ts salt -
3,5 dl vann
Hvit pizzasaus:
-
1,5 dl crème fraîche orginal, 35 % -
0,5 stk. finhakket rød chili -
2 båter finhakket hvitløk -
1 ss olivenolje -
1,5 ts finhakket frisk timian -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Pizzafyll:
-
150 g bacon -
150 g kantarell -
250 g reinsdyrskav -
200 g vellagret hvitost -
4 ss tyttebær -
4 ss grovhakket bladpersille