Etasjekake med bringebær
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
En kake for de store anledninger. Enkelt pyntet, med masse bær.
Ingredienser
24 porsjoner
Stort sukkerbrød, 26 cm:
-
6 stk. egg -
180 g sukker -
180 g hvetemel -
1,5 ts bakepulver
Lite sukkerbrød, 15 cm:
-
2 stk. egg -
60 g sukker -
60 g hvetemel -
0,75 ts bakepulver
Nøttebunn:
-
150 g hasselnøtter eller mandler -
150 g melis -
4 stk. eggehvite
Bringebærkrem:
-
5 stk. gelatinplater -
500 g frosne bringebær -
1,5 dl sukker -
5 dl kremfløte
Til fylling av kaken:
-
3 dl bringebærsyltetøy -
1,5 dl eplejuice
Daimkrem:
-
100 g daim-sjokolade eller -kuler -
2 dl kremfløte
Pynt:
-
6 dl kremfløte -
600 g friske bær