Etasjekake med bringebær

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En kake for de store anledninger. Enkelt pyntet, med masse bær.

Ingredienser

24  porsjoner

Stort sukkerbrød, 26 cm:

  • 6 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 180 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver

Lite sukkerbrød, 15 cm:

  • 2 stk. egg
  • 60 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 0,75 ts bakepulver

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Bringebærkrem:

  • 5 stk. gelatinplater
  • 500 g frosne bringebær
  • 1,5 dl sukker
  • 5 dl kremfløte

Til fylling av kaken:

  • 3 dl bringebærsyltetøy
  • 1,5 dl eplejuice

Daimkrem:

  • 100 g daim-sjokolade eller -kuler
  • 2 dl kremfløte

Pynt:

  • 6 dl kremfløte
  • 600 g friske bær

Slik gjør du