Familieribbe med fristende tilbehør

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ribbe er fantastisk godt, og passer perfekt til en sharing. Servert med litt utradisjonelt tilbehør vil det garantert gi en ny opplevelse.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg familieribbe
  • 3 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 2 dl vann

Slik gjør du

bar
bar

bar

 

Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden: Sett panna høyere i ovnen og øk temperaturen til 250 °C, eller bruk ovnens grill. Følg nøye med så du ikke brenner svoren, ikke forlat ovnen, for dette går raskt.

bar

Her har vi valgt syltet gresskar, ovnsbakte persillerøtter, enkel salat med drue og eple, tomat- og rosenkålsalat og fennikel- og klementinsalat som tilbehør til ribba. Vel bekomme!