Festkake med multer
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Dette er en imponerende kake som lett finner sin plass som midtpunkt på kakebordet!
Ingredienser
16 porsjoner
Nøttebunn:
-
150 g mandler eller nøtter -
150 g melis -
4 stk. eggehvite
Sukkerbrød:
-
5 stk. egg -
150 g sukker -
150 g hvetemel -
1 ts bakepulver
Multefromasj:
-
7 stk. gelatinplater -
6 stk. eggeplomme -
3 ts vaniljesukker -
6 dl crème fraîche orginal, 35 % -
0,5 dl vann -
300 g multer
Dynking av kaken:
-
2 dl eplejuice blandet med saft fra multene -
2 ss multelikør
Fyll og pynt:
-
6 dl kremfløte -
300 g multer , søtet etter smak -
1 pose sjokoladestrøssel eller dessertsjokoladeplater