Fisk- og skalldyrsuppe

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En nydelig fiskesuppe med rik smak og en liten touch av stjerneanis. En perfekt forrett. 

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 kg friske blåskjell
  • 1 båt finhakket hvitløk (eller mer)
  • 1 ss smør
  • 1,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakket sjalottløk
  • 1 stk. vårløk
  • 8 dl fiskekraft + blåskjellkraft
  • 1 stk. stjerneanis (hel)
  • 3 dl kremfløte
  • 100 g steinbitfilet eller annen hvit fisk
  • 200 g laksefilet eller ørretfilet
  • 1 stk. eggeplomme
  • 600 g reker
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 stk. finhakket rød chili

Slik gjør du