Flatbiff av rein med betesalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Saftig og mør flatbiff av rein servert sammen med en frisk betesalat, syrlig kremost og sprøtt tynnbrød. En perfekt, deilig liten rett til tapasbordet, eller når du bare skal kose deg.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g flatbiff av reinsdyr -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør eller margarin til steking -
6 stk. tynnbrød -
1 ss smør eller margarin til steking -
1 pk mascarpone, kremost naturell eller snøfrisk -
2 ts grovkvernet pepper
Betesalat:
-
1 stk. gulbete -
1 stk. polkabete -
1 stk. gulrot -
1 stk. syrlig eple -
1 stk. rødbete -
3 ss grovhakket frisk mynte
Dressing til betesalat:
-
2 ss eplecidereddik -
2 ss nøytral nøytral olje -
1 ss honning