Flatbiff av rein med betesalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig og mør flatbiff av rein servert sammen med en frisk betesalat, syrlig kremost og sprøtt tynnbrød. En perfekt, deilig liten rett til tapasbordet, eller når du bare skal kose deg.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av reinsdyr
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 6 stk. tynnbrød
  • 1 ss smør eller margarin til steking
  • 1 pk mascarpone, kremost naturell eller snøfrisk
  • 2 ts grovkvernet pepper

Betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. rødbete
  • 3 ss grovhakket frisk mynte

Dressing til betesalat:

  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss nøytral nøytral olje
  • 1 ss honning

Slik gjør du

bar