Flatbiff av rein med ertepuré
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Norsk reinsdyrkjøtt er fantastisk. Sammen med potet, ertepuré, syltet rødløk og rødløksmarmelade blir dette en perfekt kombinasjon å servere gjestene dine.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g flatbiff av reinsdyr -
2 ss margarin til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Løkmarmelade:
-
1 stk. finhakket rødløk -
1 ss nøytral olje til steking -
4 ss sukker -
4 ss eplecidereddik -
0,5 ts salt
Syltet løk:
-
1 stk. finhakket rød chili -
1 dl vann -
0,5 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 ts salt -
0,5 stk. rødløk i tynne båter
Kokte poteter:
-
6 stk. potet
Ertepuré:
-
1 båt finhakket hvitløk -
2 stk. vårløk i tynne skiver (kun det grønne) -
1 ss smør til steking -
250 g frosne erter -
0,5 dl oksekraft -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Til anretning:
-
4 ss crème fraîche orginal, 35 % -
4 stilker frisk timian