Flatbrødtrio

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.

Ingredienser

porsjoner

Flatbrødtapas med fenalår:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 4 skiver fenalår , finkuttet i strimler
  • 1 ts frisk timian , finhakket

Flatbrødtapas med lodderogn:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

Flatbrødtapas med blåmuggost:

  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 stk. valnøttkjerner
  • 50 g blåmuggost

Slik gjør du

Denne retten må legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.