Flintstek med potetsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Flintstek på grillen og en klassisk, kremet potetsalat - en sommerfavoritt hos mange! Grillmiddag som lett kan tilberedes i store porsjoner, og gjerne gjøres klar i forkant, dersom du skal ha gjester på middag.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. flintstek -
2 ss nøytral olje
Potetsalat:
-
1 kg potet -
4 stk. vårløk -
0,5 stk. løk -
2 stk. hel sylteagurk eller tilsvarende skivet sylteagurk -
2 dl lettrømme -
4 ss majones -
1 ss lake av syltet agurk -
1 ss soyasaus -
0,5 ts tabasco
Slik gjør du
Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek.
Potetsalaten kan med fordel lages dagen i forveien, så har du middagen klar på null tid når det er tid for servering!