Focaccia pizza med laks og jordbær

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hva liker du best av focaccia og pizza? Her slipper du å velge! En saftig og tykk bunn toppet med laks, søte jordbær og hjemmelaget ponzusaus

Ingredienser

porsjoner

Focaccia deig:

  • 500 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 pk gjær (fersk eller tørr)
  • 3,5 dl vann
  • 1 ss honning
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss nøytral olje som topping
  • 2 ts flaksalt

Pizzatopping:

  • 200 g salmalaks
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 100 g jordbær
  • ca. 50 g babyspinat
  • 100 g fetaost
  • 1 ss sesamfrø
  • 4 stilker frisk koriander
  • 3 ss ponzusaus

Slik gjør du

bar