Fylt kyllingfilet

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingfilet er mild på smak og alltid mørt, og egner seg veldig godt til å lage små, lekre, fylte rulader av. Nydelig mat i et hyggelig vennelag, eller kanskje som en lekker tapasrett? Vi serverer dem med små, bakte poteter og tomater.

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter og tomat:

  • 600 g småpoteter
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 250 g cherrytomat

Fylt kyllingfilet:

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 glass pesto
  • 6 stk. soltørkede tomater
  • ca. 100 g fetaost
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

bar