Glasert tapasribbe

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en stor favoritt på tapasbordet. Pass på å ha nok. Her har vi brukt 5-krydder, som er den mest kjente krydderblandingen i det kinesiske kjøkken. Inneholder som navnet sier fem ulike krydderslag; Stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sort pepper.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg ribbe

Glasur:

  • 2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 4 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ss frisk ingefær , finhakket
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ts salt

Slik gjør du

bar
Du trenger: Ribbe, 5-spice powder, søt soyasaus, soyasaus, frisk ingefær, hvitløkspulver, chilipulver og salt.

bar
bar
bar
bar

  bar

Nå er ribba klar til å skjæres opp i porsjonsbiter. Server med søt chilisaus.

bar