Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne forretten er en perfekt inngangsdør til festmiddagen din. At du graver kjøttet selv er nok til å imponere gjestene dine. Prøv da vel, du vil bli overrasket over hvor enkelt det er.

Ingredienser

porsjoner

Gravet reinsdyrfilet:

  • 500 g ytrefilet av reinsdyr
  • 50 g salt
  • 50 g sukker
  • 1,5 ts kvernet pepper
  • 2 stilker frisk rosmarin

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • saften av 1 stk. appelsin
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 dl hakkede mandler

Til servering:

  • 4 stk. mandelpotet
  • 0,5 pk ruccula

Slik gjør du

bar

Du trenger: Reinsdyrfilet, salt, sukker, kvernet pepper, rosmarin, mandelpoteter, ruccula, olivenolje, appelsin, sjalottløk og mandler.

bar
bar
bar
bar
bar

bar

 

bar