Gresskarpai

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det blir ikke Thanksgiving uten gresskarpai! En tradisjonell klassiker med deilig kryddersmak, ikke ulikt våre pepperkaker. 

Ingredienser

16  porsjoner

Paideig:

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 400 g gresskar
  • 6 ss hvetemel
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt muskat
  • 2 ss smør
  • 2 stk. egg
  • 1,5 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du

Server paien lun eller avkjølt med pisket krem til.