Grillet entrecôte med fylt søtpotet

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En saftig, mør entrecôte er noe av det beste en kan grille. Servert med fylt søtpotet med fetaost og soltørket tomat er dette ekte festmat!

Ingredienser

porsjoner
  • 1200 g entrecôte av storfe i skiver
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 1 ts salt
  • 5 ts pepper
  • 60 g smør
  • 2 ss finhakket bladpersille

Fylt søtpotet:

  • 6 stk. søtpotet
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 30 g pinjekjerner
  • 75 g aspargesbønner
  • 100 g grovhakket sorte oliven
  • 50 g grovhakket soltørkede tomater
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 150 g fetaost

Slik gjør du

Server grillet entrecôte med  persillesmør og fylt søtpotet.

bar