Grillet focaccia med spekeskinke
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Å bake brød på grillen er overraskende enkelt. Fylt med god spekeskinke, manchego og ruccula smaker grillet focaccia himmelsk!
Ingredienser
porsjoner
-
24 skiver spekeskinke -
100 g ruccula -
150 g manchego i skiver -
1 ts grovkvernet pepper -
2 ss olivenolje
Focaccia:
-
20 g fersk gjær -
3,5 dl vann -
2 ts honning -
500 g hvetemel -
2 ss nøytral olje
Slik gjør du
Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen ikke sitter fast.
Anrett focacciabrød med spekeskinke, ruccula og manchego. Dryss over nykvernet pepper og olivenolje.
Lar du osten smelte på brødet blir focacciaen ekstra smakfull.