Guinnessbraiserte lammeskanker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Saftigere lammekjøtt enn lammeskank skal du lete lenge etter! Kokekraften blir til en fyldig, tykk saus og servert med deilig rotmos er dette en høstfavoritt.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. lammeskank -
2 ss olivenolje -
2 stk. finhakket løk -
0,5 l mørkt øl , gjerne Guinness -
2 ss tomatpuré -
2 ss worchestershiresaus -
7 dl lammekraft eller annen kjøttkraft -
2 ss brunt sukker -
2 ss hakket frisk rosmarin
Rotmos:
-
750 g melen potet for eksempel mandelpotet -
200 g kålrot -
200 g persillerot -
3 ss smør -
1 dl matfløte -
0,5 ts revet muskatnøtt
Slik gjør du
Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!