Guinnessbraiserte lammeskanker

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftigere lammekjøtt enn lammeskank skal du lete lenge etter! Kokekraften blir til en fyldig, tykk saus og servert med deilig rotmos er dette en høstfavoritt.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. lammeskank
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. finhakket løk
  • 0,5 l mørkt øl , gjerne Guinness
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss worchestershiresaus
  • 7 dl lammekraft eller annen kjøttkraft
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss hakket frisk rosmarin

Rotmos:

  • 750 g melen potet for eksempel mandelpotet
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 3 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!

bar