Helstekt roastbiff med bakt paprika- og spinatsalat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Du forbinder kanskje roastbiff med rause smørbrød, salater eller små, delikate snitter, men roastbiff kan like gjerne serveres varm i rause skiver med smakelig tilbehør.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av storfe eller mørbrad
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Paprika- og spinatsalat:

  • 2 stk. rød paprika i biter eller strimler
  • 2 stk. gul paprika i biter eller strimler
  • 2 båter hakkede hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g frisk spinat , godt skylt og tørket
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss ristede solsikkekjerner

Slik gjør du