Helstekt svinecarré med gresskarpuré

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne helstekte svinecarren er ypperlig når du skal ha gjester. Carreen er stekt med urter, og smaker utrolig godt. Server den sammen med en gresskarpuré og herlige grønnsaker. 

Ingredienser

porsjoner

Svinecarré:

  • 1 kg svinecarré
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 4 stilker frisk timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje

Gresskarpuré:

  • 800 g hokkaidogresskar
  • 150 g rå chorizopølse
  • 50 g smør
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl vann

Romanesco med sopp:

  • 300 g romanesco
  • 200 g østerssopp
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 100 g tørkede tranebær
  • 25 g sukkerertspirer

Slik gjør du

bar

Server helstekt svinecarré med gresskarpuré, romanesco og sopp.

Du kan servere svinacarreen hel og transjere den ved bordet eller skjære den i skiver på kjøkkenet før servering.