Helstekt svinecarré med gresskarpuré
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne helstekte svinecarren er ypperlig når du skal ha gjester. Carreen er stekt med urter, og smaker utrolig godt. Server den sammen med en gresskarpuré og herlige grønnsaker.
Ingredienser
porsjoner
Svinecarré:
-
1 kg svinecarré -
4 stilker frisk rosmarin -
4 stilker frisk timian -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss olivenolje
Gresskarpuré:
-
800 g hokkaidogresskar -
150 g rå chorizopølse -
50 g smør -
0,5 ts salt -
ca.
1 dl vann
Romanesco med sopp:
-
300 g romanesco -
200 g østerssopp -
1 ss smør -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper -
100 g tørkede tranebær -
25 g sukkerertspirer
Slik gjør du
Server helstekt svinecarré med gresskarpuré, romanesco og sopp.
Du kan servere svinacarreen hel og transjere den ved bordet eller skjære den i skiver på kjøkkenet før servering.