Hjemmelagde pølser med kålsalat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Hjemmelagde små pølser med luftige pølsebrød og en frisk kålsalat er en super rett å servere dine gjester når de kommer på grillfest!
Ingredienser
porsjoner
Hjemmelagde pølser:
-
1,5 kg nakkekoteletter av svin -
400 g medisterfarse -
1,5 ss salt -
2 ts karve -
2 ts malt muskat -
2 ts malt hvit pepper -
3 ss potetmel -
ca.
10 m fåretarm (str. 20/22)
Pølsebrød (ca.32 stk):
-
13 dl hvetemel -
2,5 ss sukker -
1,5 ts salt -
1 pk tørrgjær -
1 ss smeltet smør -
5 dl lunkent vann -
2 stk. egg
Kålsalat:
-
1 stk. nykål, sommerkål eventuelt hodekål -
2 stk. rødt eple -
2 stk. vårløk -
10 g bladpersille -
2 dl lettrømme -
0,5 dl majones -
1 ss grov sennep -
0,25 ts pepper -
0,5 ts salt
Slik gjør du
Server hjemmelagde minipølser i luftige pølsebrød. Topp med kålsalat.
Vi har beregnet 2 stk pølser per porsjon, men du kan selvfølgelig servere pølsene som et større måltid eller lage en liten ventepølse til gjestene når de kommer.