Hvit bacalao
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g klippfisk loin -
1 stk. løk -
4 båter hvitløk -
1 stk. rød chili -
1 dl olivenolje -
1 klype safran (kan utelates) -
1 stk. laurbærblad -
2 stk. gul paprika -
2 dl fiskebuljong (utblandet) -
2 dl hvitvin -
2 dl kremfløte eller matfløte -
0,5 stk. sitron -
2 ss hakket frisk kruspersille
Slik gjør du
Legg klippfisken til utvanning i kaldt vann i minst 24 timer. Bytt vann 2-3 ganger i løpet av utvanningstiden.
Server med kokte poteter eller godt brød.