Hvitvinsbraiserte lammeskanker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lammeskank er i utgangspunktet ikke mør, men etter noen timers varmebehandling fremstår den som et smakfullt, saftig og mørt kjøttstykke. Her er oppskriften til deg som har god tid, men som allikevel ikke vil bruke lang tid på kjøkkenet.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. lammeskank -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 stk. hvitløk -
1 stk. paprika -
3 stk. grønn chili -
2 stilker frisk rosmarin -
2 ss rosépepper -
7,5 dl hvitvin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
8 stk. frisk grønn asparges -
4 stilker frisk basilikum
Slik gjør du
Server saftige lammeskanker og fyldig saus med noen skiver godt brød og eventuelt grønnsaker i staver. Sausen passer perfekt som en dip.
Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!