Innbakt svinefilet med soltørkede tomater
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har mye smak og er ypperlig som smakstilsetning. Sammen med frisk basilikum er det med på å gjøre denne retten spennende og smakfull. Med en saftig potetsalat som inneholder både sopp og erter er det ikke nødvendig med mer tilbehør.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g indrefilet av svin -
0,5 ts pepper -
280 g soltørkede tomater i olje -
1 potte frisk basilikum -
ca.
8 skiver spekeskinke
Potetsalat:
-
750 g små potet -
200 g frisk sjampinjong -
3 ss rapsolje -
1 båt hvitløk -
2 ss crème fraîche orginal, 35 % -
finrevet skall av
1 stk. sitron -
1 ss grov sennep -
1 ss olivenolje -
3 ss frosne erter -
1 stk. hjertesalat eller romanosalat
Slik gjør du
Skjær den innbakte svinefileten i skiver på ca. 2 cm. og server den med potetsalaten. Litt god, grov sennep smaker godt ved siden av.