Julefocaccia med ribberull
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En spennende focacciavariant med julesmak! Brødet er enkelt å lage og passer perfekt til alle slags gjesteanledninger, er topp ved siden av en julebuffet, eller som her - fylt med deilig julepålegg. «Spot on» for deg som har lyst på en litt annerledes førjulshygge.
Ingredienser
1 porsjoner
-
25 g fersk gjær -
3 dl lunket vann -
1 ss honning -
0,5 ss salt -
0,5 dl olivenolje -
200 g valnøttkjerner -
100 g friske tranebær -
5 dl hvetemel -
0,5 dl olivenolje -
0 til ringling
Fyll:
-
3 ss snøfrisk naturell eller kremost -
8 blader crispisalat -
8 skiver ribberull -
4 stk. svisker delt i to
Slik gjør du
Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.