Julefocaccia med ribberull

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En spennende focacciavariant med julesmak! Brødet er enkelt å lage og passer perfekt til alle slags gjesteanledninger, er topp ved siden av en julebuffet, eller som her - fylt med deilig julepålegg. «Spot on» for deg som har lyst på en litt annerledes førjulshygge.

Ingredienser

1  porsjoner
  • 25 g fersk gjær
  • 3 dl lunket vann
  • 1 ss honning
  • 0,5 ss salt
  • 0,5 dl olivenolje
  • 200 g valnøttkjerner
  • 100 g friske tranebær
  • 5 dl hvetemel
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0 til ringling

Fyll:

  • 3 ss snøfrisk naturell eller kremost
  • 8 blader crispisalat
  • 8 skiver ribberull
  • 4 stk. svisker delt i to

Slik gjør du

Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.