Kalkunspyd med blandet salat, granateple og glaserte cashewnøtter
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
En frisk og smakfull salat med granateple, glaserte cashewnøtter, tranebær og en fantastisk god dressing. Server den med grillet kalkun på spyd, og du har en deilig rett du kan nyte på terrassen i sommer.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kalkunbiff eller kalkunfilet -
1 ss nøytral olje til pensling -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Blandet salat:
-
100 g cashewnøtter -
100 g tørkede tranebær -
2 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding) -
1 ss nøytral olje , til steking -
2 ss honning -
1 stk. rød chili -
1 pk salatmix -
0,5 potte frisk koriander -
4 stilker frisk mynte -
1 stk. granateple
Dressing:
-
saft av
1 stk. appelsin -
saft av
0,5 stk. sitron -
saft av
0,5 stk. granateple -
0,25 stk. rødløk , finhakket -
2 ts finhakket frisk ingefær -
1 dl olivenolje -
2 ss soyasaus -
1 ts sesamolje
Slik gjør du
Anrett grillede kalkunspyd med salat, glaserte cashewnøtter, tranebær og deilig frisk dressing.