Kamskjellsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske kamskjell er en unik råvare som vi må ta godt vare på og nyte når vi har mulighet. Smørstekte kamskjell i en frisk og lett salat med erter og fennikel er ikke til å motstå. 

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. kamskjell

Ertepuré:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk (kun det grønne)
  • 1 ss smør
  • 250 g frosne erter
  • 1 dl kyllingkraft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Salat:

  • 1 stk. fennikel
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk gressløk
  • 2 ss frisk dill
  • 1 stk. granateple
  • 0,5 pk karse
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du