Kremet pastasalat med kalkun

Tid
Under 20 min

Rester av kalkun eller kylling egner seg ypperlig i en digg pastasalat. Denne kremede pastasalaten med tranebær og nøtter kan du nyte til middag med et godt stykke brød eller servere som en rett på tapasbordet i julen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g pasta eller dobbel mengde ferdig kokt pasta
  • 300 g rester av rester av kalkun eller kylling
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk tørkede tranebær (á 110 g)
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g), eventuelt mandler

Dressing med valmuefrø:

  • 5 ss yoghurt naturell eventuelt lettrømme
  • 4 ss majones
  • 2 ts eplecidereddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ss valmuefrø

Slik gjør du

bar