Krydrede kyllingboller
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Små, krydrede kyllingboller på spyd, supre å grille eller steke i panne. Servert med en frisk yoghurtdipp og avocadomos er dette en deilig, lett liten koserett.
Ingredienser
porsjoner
Kyllingboller:
-
400 g kyllingkjøttdeig -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1,5 ts malt spisskummen -
0,25 ts chilipulver -
1 båt revet hvitløk -
4 stk. sjalottløk -
2 ss frisk koriander -
50 g daggammelt brød smuldret med fingrene -
1 stk. egg -
2 ss nøytral olje
Avocadomos:
-
1 stk. avokado -
saft av
0,5 stk. lime
Yoghurtdipp:
-
0,5 stk. agurk -
2 dl gresk yoghurt
Slik gjør du
Server kyllingspydene med most avokado og yoghurtdipp.