Krydrede kyllingboller

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Små, krydrede kyllingboller på spyd, supre å grille eller steke i panne. Servert med en frisk yoghurtdipp og avocadomos er dette en deilig, lett liten koserett. 

Ingredienser

porsjoner

Kyllingboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 ts malt spisskummen
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 båt revet hvitløk
  • 4 stk. sjalottløk
  • 2 ss frisk koriander
  • 50 g daggammelt brød smuldret med fingrene
  • 1 stk. egg
  • 2 ss nøytral olje

Avocadomos:

  • 1 stk. avokado
  • saft av 0,5 stk. lime

Yoghurtdipp:

  • 0,5 stk. agurk
  • 2 dl gresk yoghurt

Slik gjør du

Server kyllingspydene med most avokado og yoghurtdipp.