Kylling tandoori
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag ditt eget tandoorikrydder til kylling tandoori! Kjøp hele kryddere, varm dem i en panne til de begynner å dufte godt og støt dem i en morter. Det gir masse smak!
Ingredienser
porsjoner
-
8 stk. kyllinglår naturell
Tandoorimarinade:
-
10 stk. hel nellik -
2 ts korianderfrø -
2 ts spisskummenfrø -
frø fra
10 stk. hel kardemomme -
2 stk. løk -
4 båter hvitløk -
2 ss revet frisk ingefær -
2 ts mild chilipulver , evt. paprikapulver + litt sterk chilipulver -
2 ts pepper -
1 ts gurkemeie -
5 dl matyoghurt -
1 dl sitronsaft
Slik gjør du
Pynt med frisk koriander og server gjerne kylling tandoori med en frisk tomat- og agurksalat, basmatiris, raita eller tzatsiki og chutney.