Kyllingspyd med Cæsarsalat
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Sprø salat vendt i en deilig cæsardressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig, grillede kyllingspyd og herlig sprøtt bacon - kan sommermaten bli bedre?
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet , eventuelt kylling lårfilet -
2 båter revet hvitløk -
1 ss revet frisk ingefær -
2 ts chiliflakes -
2 ss nøytral olje
Dressing:
-
2 stk. eggeplomme -
1 ts dijonsennep -
3 stk. finhakkede ansjosfilet -
saft av
0,5 stk. sitron -
1 båt revet hvitløk -
1,5 dl nøytral nøytral olje -
30 g fersk parmesan -
0,25 ts kvernet pepper
Salat:
-
4 skiver brød til brødkrutonger -
1 ss nøytral olje -
150 g bacon i skiver -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. romanosalat , eventuelt hjertesalat -
2 ss parmesan -
1 pk ertespirer