Lam flatbiff med ertepuré
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lam flatbiff er en ypperlig råvare å ty til om du skal ha gjester og når du vil imponere med noe ekstra godt. Fløyelsmyk ertepuré og sprø staver av søtpotet er nydelig som tilbehør til det møre saftige kjøttet.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g flatbiff av lam -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss smør til steking
Søtpotetchips:
-
850 g søtpotet -
1 ss nøytral olje til pensling -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper
Ertepuré:
-
4 stk. vårløk -
1 ss margarin til steking -
500 g frosne erter -
1 dl kremfløte -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper
Slik gjør du
For best resultat, ta kjøttet ut i romtemperatur rundt 30 minutter før steking.
Server skiver av saftig lam flatbiff med ertepuré, søtpotetchips og pynt med noen hele erter og noen blader basilikum.