Lam flatbiff med sellerirotpuré, tørket frukt og nøtter
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Dette er en rett som virkelig gjør susen ved middagsbordet. Enkle grep og kjapt, godt og smakfullt resultat. Nøtter og tørket frukt «krydret» med IPA-øl gir en liten touch av julekrydderier til ganen.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g flatbiff av lam -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss smør til steking -
400 g potet
Sellerirotpuré:
-
300 g sellerirot -
2 dl kremfløte -
2 ss smør -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Nøtter og tørket frukt:
-
100 g valnøttkjerner -
100 g tørket aprikos -
50 g rosiner -
1 dl IPA øl -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
3 ss smør
Slik gjør du
Server lam flatbiff med sellerirotpuré, nøtter og tørket frukt.