Lammecarré med timiansmør

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammecarrè er et av de aller edleste stykkene av lam. Servert sammen med glaserte rotgrønnsaker og timiansmør er dette som ekte festmat å regne. Enkelt og utrolig godt. 

Lammecarré er et av de aller edleste stykkene av lam. Norsk lammecarré servert sammen med glaserte rotgrønnsaker og timiansmør er skikkelig ekte festmat. Enkelt og utrolig godt. 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. lammecarré (á 350 gram)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 båter hvitløk

Timiansmør:

  • 200 g romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Glaserte rotgrønnsaker:

  • 4 stk. gulrot
  • 4 stk. persillerot
  • 1 stk. sellerirot
  • 1 ts salt
  • 2 ss smør
  • 2 ss honning
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du