Lammecarré med timiansmør
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lammecarré er et av de aller edleste stykkene av lam. Norsk lammecarré servert sammen med glaserte rotgrønnsaker og timiansmør er skikkelig ekte festmat. Enkelt og utrolig godt.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. lammecarré (á 350 gram) -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss margarin til steking -
4 båter hvitløk
Timiansmør:
-
200 g romtemperert smør -
2 ss finhakket frisk timian -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper
Glaserte rotgrønnsaker:
-
4 stk. gulrot -
4 stk. persillerot -
1 stk. sellerirot -
1 ts salt -
2 ss smør -
2 ss honning -
2 ss finhakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper