Lammekoteletter med halloumi og grillet aubergine

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lam, halloumi og aubergine – deilige smaker som vekker minner om sommervarme kvelder og ferietid! Halloumi er en halvhard ost fra Kypros som tåler litt røff varmebehandling, og som har en nydelig smak som passer perfekt sammen med lammekoteletter.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg lammekotelett
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ts tørket rosmarin

Grillet aubergine med halloumi:

  • 2 stk. aubergine
  • 1 stk. halloumiost
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 potte frisk mynte

Slik gjør du

Server med en enkel salat, eller stekte potetbåter.  

I stedet for lammekoteletter kan du gjerne bruke lammelår i skiver.