Lasagne med rein og syltede kantareller

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med reinsdyrskav og kantareller har du med ett oppgradert hverdagens lasagne til en festfin selskapsrett.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav eller kjøttdeig av rein
  • 2 ss smør
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. revet gulrot
  • 4 dl vann
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss konsentrert viltkraft eller viltfond
  • 2 ss rognebærgelé
  • 1 ss soyasaus
  • 5 stk. knuste einebær
  • 1 ts tørket timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss maisenna utrørt i kaldt vann
  • 6 stk. lasagneplater
  • 2 dl revet hvitost

Syltede kantareller:

  • 150 g renset kantarell
  • 0,5 stk. rød chili
  • 1 båt hvitløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 4 stilker frisk timian

Slik gjør du

Server lasagnen med syltede kantareller, en frisk salat og gjerne litt rørte tyttebær.