Lasagne med rein og syltede kantareller
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Med reinsdyrskav og kantareller har du med ett oppgradert hverdagens lasagne til en festfin selskapsrett.
Ingredienser
4 porsjoner
-
500 g reinsdyrskav eller kjøttdeig av rein -
2 ss smør -
1 stk. finhakket løk -
2 stk. revet gulrot -
4 dl vann -
1 dl kremfløte -
2 ss konsentrert viltkraft eller viltfond -
2 ss rognebærgelé -
1 ss soyasaus -
5 stk. knuste einebær -
1 ts tørket timian -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss maisenna utrørt i kaldt vann -
6 stk. lasagneplater -
2 dl revet hvitost
Syltede kantareller:
-
150 g renset kantarell -
0,5 stk. rød chili -
1 båt hvitløk -
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 ts salt -
4 stilker frisk timian
Slik gjør du
Server lasagnen med syltede kantareller, en frisk salat og gjerne litt rørte tyttebær.