Marinert lammefilet med smørstekte rødbeter og spinat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinert lammefilet med smørstekte rødbeter og spinat, servert med en frisk mynteyoghurt, er et fantastisk måltid som pirrer smaksløkene.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av lam
  • 4 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stilker hakket frisk rosmarin
  • 1 ss smør
  • 1 ss nøytral olje

Myntedressing:

  • 2 dl gresk yoghurt eller matyoghurt
  • 4 ss finhakket frisk mynte

Tilbehør:

  • 2 dl byggris
  • 1 stk. rødløk
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 500 g ferdig kokte rødbete
  • 100 g brokkolini
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss smør til steking

Slik gjør du