Marsipankake

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrød, og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra.

Ingredienser

16  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 5 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • ca. 1 dl melk eller eplejuice til dynking
  • 500 g marsipan

Fyll:

  • 9 dl kremfløte
  • 2 ss melis
  • 8 ss bringebærsyltetøy
  • 50 g grovhakkede valnøttkjerner

Pynt:

  • ca. 40 g kokesjokolade
  • 4 stilker frisk sitronmelisse
  • 2 kvister rips eller andre bær
  • 3 stk. physalis

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar

bar