Marsipankake
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrød, og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra.
Ingredienser
16 porsjoner
Sukkerbrød:
-
5 stk. egg -
150 g sukker -
150 g hvetemel -
1 ts bakepulver -
ca.
1 dl melk eller eplejuice til dynking -
500 g marsipan
Fyll:
-
9 dl kremfløte -
2 ss melis -
8 ss bringebærsyltetøy -
50 g grovhakkede valnøttkjerner
Pynt:
-
ca.
40 g kokesjokolade -
4 stilker frisk sitronmelisse -
2 kvister rips eller andre bær -
3 stk. physalis