Mini Pavlova med multer

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova er en klassiker! Her har vi lagd kaken i små porsjonsmarengser, slik at den kan serveres som en deilig dessert. Sprø bunn, fløyelsmyk eggekrem, toppet med skogens gull - multer. Rett og slett nydelig!

Ingredienser

6  porsjoner

Marengsbunner:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Krem og bær:

  • 1,5 dl kremfløte
  • 250 g multer

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 120 °C. Bruk over- og undervarme.