Miniburgere med rødløkskompott
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne lille godsaken er perfekt å servere til dine gjester som en velkomstsnack på grillfesten! Små, deilige hamburgere med mascarponekrem og rødløkskompott.
Ingredienser
porsjoner
Hamburger
-
3 pk kjøttdeig (á 400 g) -
1,5 ts fennikelfrø -
3 ts chiliflakes (chili explosion) -
1,5 ts frisk oregano -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 dl vann
Hamburgerbrød (ca.20 stk):
-
250 g hvetemel -
0,5 pk tørrgjær -
0,5 ss sukker -
0,5 ts salt -
1,25 dl lunken melk -
0,5 dl lunkent vann -
25 g smør -
2 ss sesamfrø , gjerne både sorte og hvite
Rødløkskompott:
-
3 stk. rødløk -
2 ss smør til steking -
3 ss brunt sukker -
3 ts balsamicoeddik -
2 dl rødvin
Mascarponekrem:
-
1 pk mascarponeost -
2 ss finhakket frisk timian -
1 ts sitronsaft
Til servering:
-
1 pk babyspinat -
20 stk. gul cherrytomat (kan sløyfes)
Slik gjør du
Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage miniburgere selv.